«Sommerfugl i Rogaland»

by Dorthea

Etter lunsj idag reiste vi i fotoklassen til Sommerfuglparken ved Stavanger. Kjempe artig! Ble tatt mange bilder, og nesten hele tiden har jeg fotografert med manuell eksponering. Endelig klart å skjønne hvordan slikt noe funker, så var ekstra spennende å se på resultatet når jeg kom meg hjem til internatet. Satt på 35-70mm objektivet (som jeg tilfeldigvis fant hjemme) og jeg elsket det!

Ellers idag har jeg fått vite at jeg i hvertfall får ballspill som valgfag, så blir bra! Spent på om jeg får band som mitt andre valgfag eller om det blir søm. *venter i spenning* Gøy blir det nok uansett, og dessuten så er det nye valgfagsmuligheter etter jul! Fikk pakke av mamma i dag også! Kjempekos! Fikk strikketøy og slikt, så nå skal det strikkes!

I morgen skal jeg prøve meg på et nytt comeback på håndballbanen, så det kribler litt ekstra i magen om dagen. Klepp/Bryne som laget heter har allerede 2-3 keepere, så kamp om plassen blir det nok skal jeg få se. Var innom treningen i går og hilste på trenerne og laget så vidt det var. Blir spennende! Litt på spent på om jeg klarer å komme tilbake i formen, og hvordan jeg er i forhold til resten av spillerne. Men den som lever, får se, er det ikke det de sier så fint? GLER MÆ<3

Advertisements