Snart bursdag, tjo hei!

by Dorthea

Vært på tur til Bjerkreim med fotoklassen idag. Som alltid så ble det litt stopp på vegen og mange bilder ble tatt ;-) Skal sies at det IKKE er snø ellers her i Rogaland, så vidt det er meg bekjent, men dette er altså litt oppå fjellet. Rett ved ørnekamuflasjen til læreren min.

I morgen er begynner langhelgen, skal bli deilig. Sove lenge hver dag, og slippe å se de trøtte morgentrynene hver dag. Reiser nemlig til Kjetil i helgen. Blir kos! Hihi <3 Dessuten får jeg pakke fra mamma i morgen med 1,5kg godteri og 3 overraskelser! Spennende!!!!

Til uken skal vi ha temadager, og jeg har signet meg opp på “tegneserieverksted”, så nå gjenstår det bare å se om jeg får det som jeg ønsker. Kjetil lovte å lære meg å tegne, så dette kan bli bra!! Ellers så har jeg jo bursdag til uken, på fredagen, 14. November. Gler mæ! Hørt rykter om at det kommer pakke fra Joakim og mamma, at jeg blir omtalt som jubilant i avisen og at jeg får en stoooooor bløtekake til skolen! Yay<3 Dessuten så kommer det et band fra Larvik (bror + kjæresten til Kiara blant annet) som skal spille på puben. Egentlig skulle dem spille lørdagen, men vi fikk fikset det så det ble på bursdagen min. Hihi!

Dagens fangst:

Advertisements