Honey, I’m home.

by Dorthea


Foto: Berg-Jacobsen Jon-Are/oslopuls.no

Etter en helg i Oslo, og en snartur til Lillesand i går så er jeg vell hjemme i leiligheten i Arendal. Once again. Høydepunktet på reisen var selvsagt Green Day-konserten på fredag. Jeg tror nok at alle som så den vil si seg enig med meg: dette var tidenes konsert! Hvis du ikke fikk sett Green Day live: bare smil, nikk og si deg enig. End of story.

Green Day spilte mange kjære og kjente sanger, og det var storstemning. 22 000 mennesker sang i kor, og gynget side om side. Alt var liksom perfekt. I allefall hvis du ser bort i fra den 100 meter lange ølkøen, og idioten som prøvde å lage trøbbel i paradis. Den største nedturen var da vi kom oss hjem til hotellet og oppdaget at kameraet til Geir var søkk borte. Så hvis du har funnet et champagne/gull-farget Canon Ixus med bilder fra Green Day konserten. PLEASE LET ME KNOW!

Dagen derpå ble frokosten inntatt på Curry & Ketchup – en fantastisk indisk restaurant på Majorstuen. Anbefales på det sterkeste. Interiøret er megastilig, maten utrolig og alt – til en veldig billig penge. Etter vellfylte mager reiste vi til Kolbotn for å besøke noen venner av Geir. Grillfest og pilsing til sene timer, og masse mat fra Pizzabaronen på hotellrommet etterpå. Chill relax.

Søndag var jo den store hjemreisedagen, men først måtte vi innom Kolbotn igjen å hilse på folka igjen. Etter vell en del timer i solsteika heiv vi oss i bilen på vei hjem. Ved Drammen byttet vi sete, og jeg øvelsekjørte hele veien til Arendal. Et lite kjapt dobesøk, rydding av bil og flytting av bagasje så var det på veien til Lillesand. Fikk til og med endelig sett den geniale Sherlock Holmes filmen. Alt i alt en kanonbra helg med mye som har skjedd. Ciao bella.

Advertisements