Wannado.

by Dorthea


Kommunikasjonsoppgave – hard work..


1: Strevsomt arbeid opp Jakobs-stigen 2: Utdeling av skattekister


Endelig oppe på Jakobs stigen..


Go’ gjengen: Sigbjørn, Merethe og meg

Bilde 1&2 er tatt av Wannado klatresenter. Bilde 3 av Christin og bilde 4 av meg.

I går hadde vi blåtur på hotellet, shit artig. Med blåtur menes at du ikke vet hva eller hvor du skal. Det eneste du vet er at du skal møte på en bestemt lokasjon (i vårt tilfelle hotellet) til angitt tid. Heldigvis fikk en liten heads-up om at vi burde ta på oss varme fritidsklær. Vi endte opp på Wannado klatresenter på Hove hos Tone Pernille, Hege og Roar.

Først fikk vi prøve på å sortere oss i en sirkel etter bursdagsdato – uten å åpne munnen. Ikke akkurat det letteste som er! Etterpå ble vi delt inn i to lag – og måtte lage lagnavn og velge lagleder. Laget mitt ble døpt til A-TEAM og jeg ble værende som lagleder. Oppgaver ble fordelt og etter noen få minutter slang de første av oss seg fra tre til tre. Jeg løp rundt som en idiot på bakken og prøvde å skrike ut litt kommandoer. Når jeg så det funka litt dårlig – så heiv jeg meg bokstavelig talt  med på leken.

Klatra rundt 10 meter over bakken og hadde det utrolig morsomt. Rett på slutten bestemte jeg og Magrethe oss for å teste ut Jakobs-stigen. Etter mye pes og slit så kom vi opp mens alle sto å venta på oss. Da vi var vell nede igjen så fikk vi tildelt skattekister som skulle åpnes ved hjelp av tallene vi fant rundt i løypa. Barndomskunnskapene mine kom heldigvis til redningen, og etter fire forsøk så fikk jeg åpnet kista. Bamsemums og marsmallows til alle mann – herligt. Så var det grilling og drikking til i de lange timer før vi reiste tilbake til byen.

Ble en litt lang kveld, men hva gjorde vell det når man hadde det morsomt? Anbefaler alle som skulle komme i nærheten av Arendal å stikke innom klatresenteret – du er hvertfall sikret en kjempegøy opplevelse!

Advertisements