Day 2: Besøkstid.

by Dorthea


Pat’s flower shop.


Norske gaver.


Main street.


Jerry & broren min.


Snickers – hunden til Jerry & Murnell.


Lila Mae.


Stingray.


Nancy and Loni @ the pub.


Dagens fangst.

Rett etter vi sto opp i dag (22. Juni) morges stakk vi til Crystal’s Café, stamcafeen vår her oppe i Iola for litt frokost. Ingenting er som ekte amerikansk frokost. Pannekaker med bacon, smør og lønnesirup! Yummi yum. Etter magene våre var fulle så tok vi en liten gåtur i Main Street. Vi traff på Pat som er ei vennine av Cindy og som driver en liten blomsterforetning med norske gaver. Tror vi stakk innom det meste av butikker som finnes i Iola – altså alle 5 av dem! Fikk til og med kjøpt meg en vintage ring for 30kr og en liten amerikansk eske + masse postkort.

Etter litt sightseeing stakk vi innom mesteparten av familien som står oss nærmest, og før vi visste ordet av det var det middagstid. Cindy og Gene (de vi bor oss) tok oss med på en bar sammen med en del andre venner som skal i bryllupet. En sjarmerende bar som egentlig så mest ut som en ombygd låve. Digg mat, hyggelig mennesker og god atmosfære.

I morgen så skal vi til Steven’s Point for å shoppe litt (les: masse). Cindy har pekt ut mange flotte second-hand butikker for meg, så håper vi klarer å finne frem til dem. Ellers skal vi ut å spise med mange i familien ved sjøen her.

It’s good to be back in Iola ♥

Advertisements