Get to know a blogger #19

by Dorthea

Navn, alder: Richard Jacobsen (37’ish)
Bosted: Hamar
Blogg: http://taste.priv.no
Utdanning: Handel/Kontor, diverse mediarelaterte kurs
Skole/jobb: Styreleder i HPD
Motto: Never t(h)rust a naked man with a spoon up his @ss
..

Om bloggen

HVA HANDLER BLOGGEN DIN OM? Bare fyllerøl. Rusablogg og dermed også 18 årsgrense. Alle innlegg er skrevet etter byturer og redigering er ikke lov. Sosialporno på lavt nivå.

HVOR LENGE HAR DU BLOGGET OG HVORFOR STARTET DU Å BLOGGE? Har 1 års jubileum om en måneds tid. Bloggen ble startet som en protest mot alle rosabloggene som var så populære på den tiden. Fikk også en del kjeft av sarte mennesker på facebook over litt for mange fyllestatuser, så da var det naturlig å samle alt på en plass.

HVA LIKER DU Å LESE OM I ANDRE BLOGGER? Slike ting som jeg normalt ikke ville fått noen synspunkter/fakta om.

HVILKE BLOGGER LESER DU? Din selvfølgelig, maaneprinsessensunivers.blogspot.com , bareegilblogg.no , og en haug med it-relaterte blogger.

Om bloggeren

HVA ER DINE INTERESSER? Film og tv, EDB (eller “data” som de unge kaller det), øl (utover bare det å drikke, mer smake forskjellige varianter)

HVA ER DIN VERSTE UVANE? Tendens til å drikke mer enn å bare smake på øl.

HVIS DU KUNNE REISE HVOR SOM HELST, HVOR OG HVORFOR? Trives egentlig godt på Hamar. Men det er klart at visst sjansen til å bli den første romturisten hadde bydd seg, så er jeg ganske ferdigpakka.

DERSOM DU VAR STRANDET PÅ EN ØDE ØY, HVILKE TRE TING MÅTTE DU HATT FOR Å OVERLEVE? Swizz Army Knife, gaffateip og binders. Man har da sett MacGyver!

DERSOM DU KUNNE VELGE EN SUPER POWER, HVA VILLE DU VALGT OG HVORFOR? Hadde vel blitt Duffman fra Simpsons. Bare så synd at Duff ølet ikke smaker noe særlig. Så drit i det. Jeg ville vært han duden i Alphas som kan koble seg innpå elektromagnetiske bølger og kommunikasjonslinjer. Da kunne jeg sagt opp internettlinja mi og brukt pengene på øl. Samt blitt litt autist.

HVEM/HVILKE PERSONER INSPIRER DEG? Alle gærningene som på en eller annen måte fungerer i samfunnet. Med unntak av G. W. Bush.

HVILKE ØNSKER OG DRØMMER HAR DU FOR FRAMTIDEN DIN? Økonomisk sikkerhet og muligheten til å gjøre det jeg vil. Halvveis i mål.

BESKRIV EN PERFEKT DAG I DINE ØYNE? Stå opp uten å være fyllesjuk. Finne ut at den dama man dro med hjem i går faktisk ER fin. Også har hun laget frokost. Lese gjennom bruglebloggen og finne ut at jeg ikke har driti meg ut så veldig mye. Stikke til en eller annen plass med gode venner for øl og grikling. Motta tlf fra Norsk Tipping. Rince and repeat.

HVA MÅ DU HA I GODTEPOSEN? Spiser ikke søtsaker. Og ikke kaker heller. Noe som virker veldig bortkasta her jeg nå sitter med tannverk uten å ha rørt sjokolade på mange år.

HVA ER FAVORITT FILM(ENE) DINE? HVORFOR? Bladerunner. Hvorfor? Det er BLADERUNNER!!!
Man eats Dog. Artig “dokumentar”. Ellers så går det mest i tv-serier for tiden.

TOPP TRE SANGER DU HØRER PÅ FOR TIDEN? Slayer – South of Heaven. Lamb of God – Redneck Judas Priest – Diamonds & Rust Unplugged versjon bare for å vise at gamle metalhelter faktisk kan synge!

Vil du være med på bloggportrett? Legg igjen en kommentar eller send en mail til fotoblekka(@)gmail.com.

 

Advertisements