Hawaii 2010


Bilde fra Wikipedia Commons.

I Januar søkte jeg meg inn på Hawaii Pacific University i Honolulu, Hawaii. Jeg har alltid hatt lyst til å studere i USA og bo der. Første uttalesen kom da jeg var i USA som 3åring; “Jeg skal flytte hit!” Nå 18 år senere skal jeg endelig kan oppfylle mine ord, og flytte. Planen er å ta en internasjonal bachelor innen reklame og markedsføring. Noe jeg syns er veldig interessant. Natt til 29. April kl 00.30 fikk jeg mail fra studieveilederen min om at GRATULERER DU HAR KOMMET INN. Og ikke nok med det – jeg får også et stipend for internasjonale studenter på grunn av at jeg har demonstrert faglig dyktighet, engasjement i utenomfaglige aktiviteter, og har et potensial til å bli vellykket alumni (tidligere student).

Ferden for å bli tatt opp med skolen har vært ganske stressende – mye på grunn av at jeg har brukt under halvparten av tiden man bør for å søke på et universitet i USA. Man bør bruke 1-2 år – jeg brukte knappe 6 måneder. Hva kan jeg si? Jeg er effektiv. Greia med at det har vært veldig stressende er fordi jeg trodde jeg hadde superdårlig tid og skrev en helt forferdelig personlig stil. Jeg vil ikke vedkjenne meg den for fem flate øre. Utrolig dårlig gramatisk og innholdet var så som så. Problem nummer to var disse læreranbefalingene, jeg fikk bare sendt en. Mye stress med lærere som ikke følte de kjente meg godt nok, og lærere som ikke hadde tid. Men kjære Stig, du må ha skrevet en helvetes god en! Takk ♥ På grunn av at jeg stressa slik med læreranbefalingene så ble søknaden min sendt relativt sent, men heldigvis tidsnok.

Så nå venter jeg bare på at det skal bli September og at jeg kan sitte på beachen i Honolulu.

HVA HAR SKJEDD?

29 APRIL 2010 Jeg kommer inn på skolen!!!!!! og mottar international student stipend for kule kids.
5 APRIL 2010
Skolen mottar søknaden min.
APRIL 2010

Jeg får beskjed fra Noram at det ene anbefalingsbrevet ikke holder mål. Stresser med å få tak i lærere fra VGS. Etter mye om og men har jeg kun ETT anbefalingsbrev.
FEBRUAR 2010

Skolesøknaden er nesten komplett sier Noram
+ får kanskje svar på søknaden i Mars.
JANUAR 2010
Sender inn skolesøknaden, litt misfornøyd..
DESEMBER 2009
Velger ut lærere til å skrive anbefalingsbrev.
NOVEMBER 2009

Bestemmer seg for Hawaii Pacific University
+ sikrer seg kopier av vitnemål.
OKTOBER 2009
Starter jakten på et universitet i USA.
Advertisements